Termeni şi condiții de utilizare a site-ului electronic de prezentare  al produselor STC Nutrition, www.stc-nutrition.ro

Pentru a naviga în cadrul acestui site, va rugăm să citiți cu atenție termenii şi condițiile de mai jos. Continuarea navigării în cadrul site-ului presupune că sunteți de acord să respectați termenii şi condițiile de utilizare. Prezentare Sunteți actualmente conectați la site-ul www.stc-nutrition.ro proprietate a firmei Rovatech-Impex, SRL, cu sediul în Brasov, str. Livada Vulturului nr.10, ap. 21, jud. Brasov, reprezentant unic pentru România al Laboratoires Ineldea,din Franța.

Acest site a fost dezvoltat pentru a furniza informații generale despre produsele și serviciile oferite de Laboratoires Ineldea, are doar scop educativ şi nu îşi propune să se substituie sfaturilor oferite de medic, farmacist sau nutriționist.

Confidențialitate, tratamentul datelor personale:

Pe parcursul navigării în acest site este posibil să comunicați informații care vă privesc în mod direct sau indirect. Utilizarea datelor personale comunicate de dvs. firmei în cadrul rubricii “ contact”, date cum ar fi numele, adresa dvs. de email, numărul de telefon, şi /sau alte date cu caracter personal, este strict rezervată cadrului intern al firmei. În nici un caz aceste date nu vor fi partajate cu terți în scop commercial, fară ca dumneavoastră să fiți informat în prealabil şi să vă dați acordul.

În conformitate cu legea informaticii şi dreptului la rectificare, dispuneți în orice moment de dreptul de a acesa, modifica sau şterge datele dvs. cu caracter personal. Pentru a exercita acest drept, vă rugăm să vă adresați firmei Rovatech o cerere scrisă, utilizând rubrica de contact disponibilă pe site, sau prin poştă.

Informațiile cu caracter personal sunt folosite în principal pentru a colabora în condiții optime cu dvs., pentru a vă ține la curent cu noutațile din domeniu, ofertele speciale şi serviciile oferite de Laboratoires Ineldea, partenerii şi distribuitorii săi, în conformitate cu prevederile legale în domeniu. Dreptul de autor, Copyright Ansamblul informațiilor şi a imaginilor disponibile în acest site este protejat de legislația franceză şi internațională în domeniul drepturilor de autor, al proprietații artistice și literare. Acesul utilizatorilor la informațiile disponibile în acest site este doar consultativ, şi nu poate fi interpretat în sensul de a conferi o licență de utilizare. Toate drepturile de reproducere sunt rezervate, incluzând dreptul asupra imaginilor și a reprezentărilor iconografice.

Marca STC Nutrition este o marcă înregistrată de catre Laboratoroires Ineldea. Reproducere parțială sau în totalitate, sau redifuzarea informațiilor, în support electronic sau orice alt support, este interzisă fără autorizația expresă şi prealabilă a proprietarului.

Nerespectarea acestor prevederi este considerată un ca fiind act de contrabandă, ce angajează responsabilitatea civilă şi penală a contravenientului.

Limitarea responsabilitătii: Laboratoires Ineldea şi partenerii săi fac toate eforturile pentru a a oferi în cadrul acestui site informații pertinente, actualizate în funcție de progresele stiintifice din domeniu, dar nu oferă nici o garanție asupra acestui aspect, şi nu pot fi trase la răspundere pentru eventualele erori sau omisiuni involuntare prezente în cadrul siteului.

Laboratoires Ineldea şi firma Rovatech-Impex îşi rezervă dreptul de a modifica fară nici un preaviz orice element din cadrul acestui site, şi nu pot fi trase la răspundere pentru eventualele consecințe survenite în urma acestor schimbări.

De asemenea, firma nu poate fi trasă la răspundere pentru eventualele dificultați de access sau de conexiune. De manieră generală, Laboratoires Ineldea şi firma Rovatech-Impex nu pot fi trase la raspundere pentru nici un fel de daune, indiferent de natura cauza sau consecințele acestora, rezultate, in timpul utilizarii site-ului si a serviciilor oferite prin intermediul acestuia, sau ca urmare a imposibilității utilizarii acestora, iar utilizatorul îşi asumă pe deplin responsabilitatea şi eventualele riscuri care pot apărea.

Date contact proprietar site: S.C. Rovatech-Impex, SRL, Brasov, str. Livada Vulturului nr.10, ap. 21, jud. Brasov, J08/892/31.03.1992 ,CUI 3623925